Verstandelijkbeperkt.nl
Dè site over verstandelijke beperking van het Expertisecentrum Verstandelijke Beperking      

Trainingen

Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van methodiek. Het up-to-date houden van je (professionele) kennis is van groot belang voor een kwalitatief goede ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Het expertisecentrum Verstandelijke Beperking heeft zelf twee trainingen (zie onder) ontwikkeld, maar ondersteund tegelijkertijd andere scholingsinitiatieven.

Training Affectief Bewuste Benadering

Wij bieden een programma op maat voor uw team. Onze trainingen worden op een door u zelf te bepalen locatie gegeven door een ervaren trainer. Klik hieronder op het programma voor een uitgebreide inhoud. Ook is er de mogelijkheid om als team of organisatie een workshop te volgen.

duur: één of meer dagen

programma: (externe link)

meer informatie over de training? U kunt contact opnemen met Brian Twint: abbmethode@gmail.com

Training NSC

 De Training NSC Niet-sturende Communicatie kunt u boeken via het expertisecentrum.Wij bieden een programma op maat voor uw team. Daarnaast is er ook een train-de-trainer programma. Onze trainingen worden op een door u zelf te bepalen locatie gegeven door de ontwikkelaar van NSC, Ries van den Nieuwenhuizen. Klik hieronder op het programma voor een uitgebreide inhoud. Ook is er de mogelijkheid om als team of organisatie een workshop te volgen.

programma: ga naar de site

kosten: informeer

duur: één of meer dagen

trainer: Ries van den Nieuwenhuizen

Meer informatie over de training? U kunt contact opnemen per mail: info@expertiseteam.nl

Overig aanbod

U kunt ook kijken of het gevarieerde trainingsaanbod van Fortior, die scholingen organiseert voor professionals in de verstandelijk gehandicaptenzorg, GGZ of het speciaal onderwijs.  https://www.fortior.info/