Verstandelijkbeperkt.nl
Dè site over verstandelijke beperking van het Expertisecentrum Verstandelijke Beperking      

Jaarvergadering en Open space meeting

Beste leden van het expertisecentrum,

Bijgaand een datumprikker voor onze jaarvergadering. Voorafgaand wordt een Open Space Meeting gehouden met als thema Rust in je hoofd. Dit ook om het nieuwe werkboek Rust in je hoofd, geschreven door Chantal Aldershof en Elvira Heuvelmans te presenteren. De open space meeting is bedoeld om met elkaar de thema’s te bespreken, waar we in onze dagelijkse werk in de sector mee bezig zijn en die ons aan het hart liggen. Kortom, een open agenda met veel ruimte voor ontmoeting. Om toch verdere invulling te geven aan Rust in je hoofd, naast de presentatie van het werkboek, zal er een bijdrage (presentatie/workshop) rond dit thema georganiseerd worden.  

Het wordt een inspirerende en relaxte Open Space Meeting en geeft ons energie om in de direct aansluitende jaarvergadering van het Expertisecentrum Verstandelijke Beperking de toekomstige koers van het EVB met elkaar te bepalen.

De geplande jaarvergadering en open space meeting in april ging niet door, omdat de datum/tijd voor velen lastig bleken. Om nu een datum/tijd te prikken, die beter past in jullie agenda’s ontvangen jullie per mail een datumprikker. Geef daar aan welke data jullie kunnen. De locatie is regio Utrecht en de exacte plaats volgt. Er zal bij een sessie die doorloopt tot 20.00 voor een (kleine) maaltijd gezorgd worden. Als je  geen mail ontvangen hebt, omdat je alleen in de app-groep zit, geef dan nog even je mailadres door op expertisecentrumvb@hotmail.com of via  Contact of direct in de datumprikker  https://datumprikker.nl/p3xne4tq4vxn64te

Mede namens het bestuur

Fijne paasdagen en tot op de jaarvergadering/open space!

      

Aart Lodder